Postcode gebied Veelgestelde vragen
0342 411 440 [email protected]

Onderzoeken

Urineonderzoek

Iedere werkdag tussen 8.00-10.00 uur kunt u urine inleveren.

U kunt bij onze balie een urinepotje halen. Wij ontvangen de urine het liefst in deze potjes. Ook verzoeken wij u om géén plastic zakjes om het urinepotje te doen.

Voor het onderzoek is het middelste gedeelte van de eerste ochtendurine nodig, de zogenaamde “midstream” urine.

Dit vangt u als volgt op:

Vooraf even wassen met een washandje met water. Plas eerst een beetje in het toilet en vang daarna wat urine op in het potje. Bij voorkeur direct in het potje plassen om verontreinging te voorkomen.

Vul het klachtenformulier urineonderzoek volledig in en neem deze mee naar de praktijk

Bloedprikken

Bloedprikken via Ziekenhuis Gelderse Vallei locatie Norschoten

Het is alleen mogelijk op afspraak. U kunt de gegevens van uw verwijzing gebruiken voor het maken van een afspraak. Het maken van een afspraak gaat eenvoudig via MijnZGV, het online contactformulier of u kunt contact opnemen met de patiënte service via (0318) 43 43 45. Zij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Afgifte van materiaal kan zonder afspraak.

Bloedprikken via Ziekenhuis Meander Medische Centrum Locatie Asklepios of De Burght

Het is alleen mogelijk op afspraak. U kunt online via www.meandermc.nl/bloedprikken een afspraak maken, eventueel kan een afspraak ook telefonisch gemaakt worden via 033-8506070.

Afgifte ontlasting en urine is op inloop

Het inleveren van ontlasting en/of urine kan zonder afspraak

Patiënten dienen altijd hun zorgpas/verzekeringspas, geldige legitimatie en het aanvraagformulier of ZD-nummer mee te nemen

Bloeddrukformulier

Is het kopje zoals het er staat al op de website

Glucoseformulier

Formulier glucosemetingen

U kan het formulier van de glucosemetingen uitprinten en inleveren op de praktijk of u kan het mailen naar [email protected]