Nieuwbouwwijk Bloemendal – Huisartsenpraktijk Bloemendal – Barneveld
Uw huisarts in Barneveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Bloemendal!

Huisartsenpraktijk Bloemendal Wethouder Rebellaan 128 3771 KA Barneveld

Terug naar overzicht

Nieuwbouwwijk Bloemendal

Zoals u wellicht weet, wordt er in Barneveld aan veel nieuwbouwprojecten gewerkt. Dit zorgt ervoor dat de populatie groeit. Eind 2021 gaat in Barneveld Noord een woningbouwproject van start, waarbij er de komende jaren zo’n 1.500 nieuwe woningen worden gerealiseerd. In deze nieuwe wijk, Bloemendal, wordt ook een nieuw gezondheidscentrum geopend.

Barneveld groeit

De groei van de populatie in Barneveld brengt meer behoefte aan huisartsenzorg met zich mee. Op de huidige locatie van huisartsenpraktijk Asklepios, aan de Nieuwe Markt, zijn geen mogelijkheden om nieuwe patiënten te ontvangen, en tegelijkertijd goede en persoonlijke zorg aan alle patiënten te blijven bieden. Om u en nieuwe patiënten goede huisartsenzorg te kunnen garanderen, hebben de huisartsen van praktijk Asklepios gezamenlijk besloten om te splitsen.

De planning

Vanaf 17 januari 2022 tot de oplevering van het nieuwe gezondheidscentrum in de wijk Bloemendal, bieden dokter van Gelder, dokter Murphy, dokter van Wijnendaele en dokter Kijser zorg vanuit een tijdelijke huisvesting op het terrein van Medifit aan de Wethouder Rebellaan. De oplevering van het nieuwe gezondheidscentrum staat gepland in de loop van 2025. Op dat moment verhuizen zij naar de nieuwe locatie en zullen ze vanuit hier huisartsenzorg aan hun huidige en nieuwe patiënten leveren.

Meer nieuws

Meer informatie over de vorderingen van de verhuizing, de tijdelijke huisvesting en het nieuwe gezondheidscentrum vindt u hier.

Van links naar rechts: K.F.J. van Wijnendaele, K.J. Murphy, M.A. Kijser en E.S. van Gelder

Publicatiedatum: 06-02-2024